PB på 100 kg

Nu tar vi tag i det här igen, för vilken gång i ordningen är det nog ingen som vet.
Men det är ju så roligt att spara, att gå tillbaka och titta och att komma ihåg vad man håller på med.
 
För det är massor, det där jag håller på med. För att rådda tävlingssatsning med heltidsjobb, med familj och träning är en hel del men för det mesta så galet roligt. 
 
Så vi bara dyker ner i dagens träningspass, mitt egna alltså. Ben stod på programmet, jag kör fortfarande ett program som Alice gjort till mig och det är otroligt lyxigt att slippa tänka och planera utan att bara öppna telefonen och köra.
 
Började med att värma upp lite för att sedan köra knäböj där vi skulle komma upp i dagens max där vi klarade 1 reps. Redan vid 60 kg började jag tycka att det kändes tungt men gav mig tusan på att jag i alla fall skulle ta mig upp till mitt tidigare PB där jag klarat 2 st på 82,5 kg. Väl där gick det som hejsan och jag klarade att göra 2 reps på 90 kg och även 1 rep på 100 kg.
 
Galet nöjd! 
 
En massa mer övningar gjorde vi efter det men jag var så glad över mitt PB att dom gick av bara farten. 
 
Jag är så himla stolt över den resan jag gjort det här året, inte nog med att jag tränat 4-5 gånger i veckan sedan januari och därmed också klarade av sånna roliga personbästa på 100 kg i både knäböj och marklyft, jag mår så otroligt mycket bättre, är piggare och framförallt så har min värk som tidigare var konstant och varje dag nu minskats ner till att bara dyka upp ett par, tre dagar varje månad och det är en sån otrolig skillnad.
 
 
 

Kommentera här: