En helg i världsklass!

Åh vilken fantastiskt rolig helg vi har haft.
 
Helt spontant bestämde vi oss för att åka ner till Stockholm i helgen, jag, Fia och Sandra.
Vi kom iväg hemifrån runt 05.30 på lördagsmorgonen efter bara knappt 4 timmars sömn (jag var på personalfest på fredagskvällen) tur som en tokig slapp jag köra ner utan kunde halvslumra mesta delen av vägen. Vi hade turen att få låna Benkas super bil. Hur lyxigt som helst.
 
Framme och incheckade på hotellet i Solna som Fia lyckats boka med kort varsel promenerade vi bort till arenan för att se det som var kvar av dressyren. Därefter blev det några varv på mässan och även ett besök i Mall of scandinavia. En hel del shopping blev det för oss alla också innan vi traskade tillbaka till hotellet, skålade med lite bubbel innan vi gick ut och åt middag.
 
Söndagen började med en härligt låååång hotellfrukost innan vi åter igen gav oss iväg bort mot arenan, lite mer shopping och lunch innan küren startade. Massa fina ekipage och super trevliga ritter senare tog vi ett sista varv på mässan innan vi började rulla hemåt igen.
 
En kanon helg i alla avseenden! Ny tankad med energi och inspiration och skrattat så magen gjort ont, precis som en helg i världklass ska vara!
 
Tack <3