Mars sista dag!

Herregud vad snabbt tiden går jag hinner inte med, tittade in här och insåg att det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade trots att jag haft en massa att skriva om. Tiden har liksom inte prioriterats till det...
 
Men för att göra en snabb uppdatering om dom senaste två veckorna:
 
Jobb: Flyter på bara bra och jag trivs som fisken i vattnet, har dessutom haft ovanligt mycket lektioner de senaste veckorna då folk varit påsklediga och haft lov. Tok roligt och jätte inspirerande.
 
Påsk: Firade vi som vanligt ute hos Thomas föräldrar med hans syskon med respektive och barnens kusiner. God mat, pimpling, skoteråkning, äggjakt massa skratt, samtal och annat mysigt som hör påsken till. Verkligen en toppen helg även om jag hade önskat lite mera sol på påskafton ;) 
Romeo: Har sedan tävlingen gått riktigt riktigt bra, haft det ena bätter passet än det andra. Vi jobbar på mot msva och piruetterna är numera piruetter även om dom ibland kan bli lite hävande när han inte riktigt orkar stampa upp. Vi leker vidare med trampet och passagetraven och även det går bättre och bättre. Seriebytena har varit lite svårare ett tag då grundgaloppen blivit ett snäpp bättre. Men både igår och idag kändes det som att de släppte igen.
Ridit ut har vi också gjort för ovanlighetens skull och jag måste dessutom ta mig i kragen och rida någon dag på utebanan då nästahelgs framridning är utomhus. Men jag vill göra det när jag har sällskap på backen första gången ;)
 


Min egna träning: Är under all kritik.... Men har tagit hjälp och väntar på att få tillbaka en planering och ett nytt schema, tills dess gör jag lite det som faller mig in, långa promenader, en springtur och lite yoga hemma i vardagsrummet har det blivit det allra senaste.
 
Ungefär så. Nu ska jag snäppa upp uppdateringen här också så det inte blir så långt mellan gångerna :)