Att ha varit på återbesök

Igår lastade Kicki och jag in Romeo för att åka ner till Sundsvall för ytterligare ett återbesök.
 
Det märks nu att herrn börjar bli less på att vila. Han har svårt att stå stilla, det han i vanliga fall tycker är mysigt har han inte riktigt ro att stå och njuta av och det liksom kryper i kroppen på honom.
 
Väl framme började vi kolla igenom honom, sprang, longerade och böjde frambenet. Ingen hälta så långt ögat kunde nå, tjoho!
 
Sedan kom vi till bakbenet som vid förra besöket inte utgjort någon egentlig hälta men som veterinären tyckte kändes ömt då dom böjde. Det var samma sak denna gång, däremot har Romeo fått sår där av att dom rakat, tvättat och behandlat så veterinären vet inte om det är såren som utlöser ömheten eller om det fortfarande är något litet litet som spökar, han är helt ren sedan när vi springer med honom.
 
Så igår blev han istället behandlad för dom såren, fick en smörja och ett bandage som ska sitta på ca 4 dagar innan jag ska byta ut det och inom 7-10 dagar trodde veterinären att det skulle vara läkt. Vi ska då testa att böja och springa med honom hemma och sedan ringa ner för att diskutera hur vi ska gå vidare. Antingen får vi åka ner en vända till eller så får vi sätta igång.
 
Så summan var, så mycket bättre men inte helt toppen!