Här har det stått tomt

Här har det stått tomt alldeles för länge, ni är dock otroligt flitiga med att titta in här så jag ska verkligen försöka bättra mig på uppdateringsfronten.
 
Vad har hänt sen sist? super mycket och samtidigt ingenting. Just nu går livet lite tungt men det känns som viktigt att bjuda på dessa stunder också även om jag kanske egentligen ska vänta någon dag tills känslorna lugnat sig något ;)
 
Romeo har hunnit med att bli ormbiten, han svullnade upp runt mulen men i övrigt var han opåverkad, feberfri och åt och drack precis som vanligt. Men det medförde ju såklart några lugna dagar med bara promenerande.
 
Jag har haft totalt fothaveri, jag har ju alltid mer eller mindre problem med fötterna men visa dagar/veckor är det mer och jag hade i mitten på förra veckan så ont så jag spydde. Men även det är påväg och rätta till sig igen.
Det gör ju som ni kanske förstår den egna träningen lite svår att motivera ;) Men jag har ändå hållit igång med 2-3 pass/vecka vilket känns okej i en sån down period.
 
I helgen var vi iallafall i Hudviksvall och tävlade, lördag var väl ingen jätte hitt, vi red en St:George och hade alldeles för många tekniska missar.
I söndags red vi en Intermediaire l för tredje gången och vi satte alla svårigheter sen saknade jag en del tryck och spänst men vi lyckades ändå rida ihop över 65% så det är jag riktigt nöjd med.
 
Dock känner jag inte riktigt igen Romeo och min magkänsla säger mig att något inte är som det ska, så istället för att ladda upp inför Strömsholm till helgen som ju var planen joggar vi lite lätt fram till nästa torsdag då vi har fått tid på kliniken för check. Hellre kolla upp en gång för mycket än att bara köra på då allt inte känns som vanligt. Självklart så himla surt att missa helgens tävlingar som jag sett fram emot sen ifjol, men viktigaste är att Romeo är glad, frisk och pigg och vill prestera.
 
Jag kommer ändå att åka ner till Strömsholm på lördag och titta på bästa Elise och Silver som ju rider sitt andra SM, jag känner dessutom att jag behöver komma iväg och hitta lite inspiration just nu.
 
Som sagt inte ett av dom mest skojiga och positiva inläggen, men jag vill samtidigt visa att det inte alltid är en dans på rosor och att jag kommer vara lite låg ett tag men sedan som alltid kavla upp armarna och jobba ännu hårdare för att nå dit jag vill. Jag tror dock att det är viktigt att man låter sig själv vara någon/några dagar innan man tar tag i det igen.
 
Bjuder iallafall på filmen ifrån söndagens ritt :)