Några roliga saker som ändå hänt

Det är tufft just nu, inte nog med att det är höst, jag tycker alltid hösten (mitten av oktober till slutet på december) är riktigt hemsk och jag är trött och less på det mesta. Så mår jag så dåligt över Romeos situation. Mest över att se hur dåligt han mår av att inte få göra någoting, men även eftersom jag har svårt att behålla hoppet uppe har jag redan börjat sörja över att kanske förlora min bästa vän, min dröm och en så fin häst. Han har och kommer alltid ha en väldigt väldigt speciellt plats i mitt hjärta.
 
Jag försöker vara snäll med mig själv, vila ofta, få vara ledsen, inte göra mer än jag behöver (prestationsprinsessan skriker ibland) men också hitta på roliga saker som faktiskt får mig att vilja gå upp på morgonen.
 
En sådan var i fredags då jag och Ingrid var nere i Västerås på Levad för att göra sista delen i ryttaranalysen. Så himla spännande och jag hade kunnat hänga där och lyssna på henne hela dagarna.

Jag fick denna gång börja i bassängen och jogga på stället med en flytgrej (korv) mellan benen. Detta för att se hur centrerad jag var, jag skulle alltså försöka hålla benen rakt under kroppen på en rak linje. Betydligt svårare än vad det låter.
Därefter fick jag göra några övningar, benböj stående på flytkroven bland annat, för att hitta min balans och mittpunkt. Därefter fick jag jogga igen och herregud vilken skillnad det var.
 
Vidare till elektroniska fotsulor som placerades i mina skor för att se hur och på vilket sätt jag belastar fötterna i stigbyglarna. Från början hade jag väldigt mycket tryck på utsidan vänster fot. Men efter lite behandlingar av vader och enkla fotövningar lyckades vi få trycket ungefär mitt över både fötterna. Så häftigt att det med så små grejor blir en sån skillnad.
 
Det var min sista gång där nere och det har varit 3 riktigt bra tillfällen. Jag ska fortsätta göra övningarna jag fått med mig och få massage på framförallt vaderna för att fortsätta hålla kroppen så rak och bra i sadeln som möjligt.

Kan verkligen rekommendera alla att göra detta!
 
 
  (null)