Upp och ner

Ja vad ska man säga.. Just nu är det tungt, riktigt tungt!
 
Jag är så glad att jag har Ivan som iallafall lättar upp lite, annars hade jag nog stängt in mig i ett mörkt rum och kommit ut lagom till våren, eller tills allt gått över.
 
 
Romeo:
Är skadad igen, eller jag vet inte längre om man kan säga igen. Det är samma skada som spökar och som vi inte blir av med. Han är behandlad igen, vi ska ner igen imorgon för ytterligare en behandling + att han nu får en allmän antiinflammatorisk kur. Fungerar inte detta ger veterinären upp. Över 1,5 år har vi nu hållit på men det gör så ont i mig att ens tänka tanken. Jag vet att det inte är kört riktigt ännu men det är samtidigt så svårt att hålla hoppet uppe. Min bästa vän, en så fin häst och min dröm.
 
 
Ivan:
Är som sagt den som håller mig upprätt nu, tillsammans med min fantastiskt man osv såklart :)
Han har sen jag skrev sist varit ute och tävlat (miljötränat i LB) 4 gånger med toppnotering på nästan 74% Så himla duktig.
Nu är det vinterträning som gäller för honom, starkare ska vi bli och byten och skolor ska vi lära oss ordentligt är planen. Han är så himla rolig att rida och har energi så att det räcker för flera alla dar i veckan.
Han är en riktig spjuver som hittar på bus och inte är långt borta med sin långa näsa. Samtidigt som jag kan få gråa hår ibland ger han så mycket glädje och är en riktig personlighet.
 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: