Underbara sommar

Vilka fantastiska dagar vi har och haft haft denna vecka. Äntligen riktig sommarvärme, som jag längtat. Det verkar enligt väderprognosen bara ska hålla i sig över helgen innan det åter igen blir runt 15 grader så det gäller att njuta maximalt.
 
Jag har jobbat men ändå försökt ta tillvara på dom fantastiskt kvällarna, i går red jag Shaggy efter jobbet. Så otroligt tacksam över vårat fantastiska ridhus som i och med isoleringen håller en riktigt behaglig temperatur även dessa varma dagar.
(null)

Han kändes riktigt fin, jag har på slutet fått ett helt annat läge i handen och han orkar bära upp sig mycket bättre. Det gör även att han är mycket bättre framför skänkeln och lättare att ändra och påverka. Så himla rolig att rida just nu, förutom de vanliga övergångarna, förändringarna och jobbet på rakriktning som de flesta av hans pass går ut på så red jag även igenom Msvc:1an och det kändes relativt enkelt. Så nu väntar jag bara in hans pass, som varit iväg på tilläggsregistering. Posten har aviserat att det borde komma idag, sen blir det anmälan till vår första tävling.
 
Förhoppningen är att han ska ta tävling lika coolt som det mesta annat och vi ska sätta kvalen i både msvc och msvb innan det är dags för vinterträning.
 
Efter ridningen åkte Thomas och jag ut till Klubbsjön och kvällsbadade. Min absoluta favorit, var helt stilla på sjön och alldeles tyst. Vattnet var dessutom så pass varmt att de utan problem gick att ligga i och simma en bra stund. Älskade sommarkvällar, verkligen en greja att stoppa i minnet att ta fram då det är dags att snösimma igen.
(null)


1 Johanna :

skriven

Nu måste du snart bjuda på en film på den nyaste stjärnan! Såååå nyfiken!

Svar: Ja, jag insåg här om dagen att jag inte filmat honom någonting sedan dagen efter han kom :)
Maria Haglund

Kommentera här: