På meeting i Hudiksvall

Första helgen i Juni var jag, Ivan, Ingrid och Rutger på äventyr till Hudiksvall och deras fina tävlingar i samarbete med Rosa bandet.
 
Jag hade tidig starttid på lördagen så vi valde att åka ner redan på fredagkväll. Ivan var som vanligt en stjärna i transporten, så himla skönt att köra en häst som står stilla efter åren med Romeo ;)
 
Väl framme var tävlingsbanan öppen så vi tog oss en promenad runt där och tittade på kurer, banderoller och flaggor. Ivan höjde inte ens på ögonbrynen, efter lite middag kröp vi till sängs.
 
Lördag och start redan 09.00, Ivan kändes fin på framridningen. Lite spänd då det var andra ekipage som "blåste omkring" men han höll sig ändå hos mig. Väl inne på banan slappnade han av lite, jag hade dock lite för mycket rally kalle mode och vi fick in ett byte och en galopp i ena travlängningen. Allt som allt en bra känsla och vi ska bara lära oss förvalta energin och den stora traven så kommer det bli toppen. Strax över 63% red vi ihop trots 2:or i protokollet :)
 
Resten av dagen gick åt till promenerader, gräsätande och tittade på de andra klasserna. På kvällen var vi ett helt gäng med domare, funktionärer, tävlande och familjer som var ut och åt tillsammans. Super trevlig och väldigt god mat.
 
På söndagen valde jag att jogga Ivan en kort stund på morgonen för att bli av med lite av energin som annars gärna kokar över, han kändes riktigt fin. Sen gick resten av dagen ut på att vänta.. Startade inte förrän närmare 16 på eftermiddagen så det var lite segt.
Ivan kändes bra på framridningen och jag bestämde mig för att försöka sätta lite mer tryck och lite större trav inne på banan. Hade en så fin känsla, sen orkar vi tyvärr inte hålla ihop det hela vägen ännu men, precis som domaren skrev, när det väl hänger ihop blir det riktigt bra. Så himla nöjd med honom. Även här lyckades vi tyvärr lägga in några byten, men det är sånt som händer och även denna gång red vi ihop strax under 63%
 
Så nöjd med honom, framför allt känslan under söndagens program men även hur han skött sig hela helgen! :D
 
(null)

(null)

(null)