Det går inte alltid som man tänkt sig...

Det blir ingen tävling för oss till helgen heller, usch vad less jag är på motgångar just nu.
 
I måndags ringer Malin ifrån stallet och meddelar att Ivan inte känns igen, han kommer inte då man pratar med honom och är helt ointresserad av maten, medan vi pratar med varandra lägger han sig även ner. Jag åker ifrån jobbet och när jag kommer fram konstarerar jag samma sak.
Ut på promenad, men precis när vi går ifrån hagen bajsar han, dock är han fortsatt lite orolig och vill lägga sig ner. När vi promenerat ett tag och jag ställer tillbaka honom i hagen kissar han och sedan blir han som vanligt igen.

Jag åker tillbaka 2 gånger till under kvällen men då verkar allt precis som vanligt, även tisdag morgon då jag är där och släpper ut är han precis som vanligt.
 
Tisdag kväll när jag ska ta in dom hinner han inte mer än in i boxen innan han lägger sig ner och rullar ett flertal gånger, han är även här helt ointresserad av höt. Jag skulle iväg och ha träning men kunde ju inte lämna honom så jag tog med honom på släp. Även här bajsar han 2 gånger rätt så snabbt men är fortsatt irriterad, sparkar mot magen och vill lägga sig ner.
 
Efter att jag haft träning och då samtidigt promenerat runt med honom över 1 timme så ställer han sig och kissar. Sedan lugnar allting ner sig igen, han lägger sig och rullar en gång till men är sen sitt vanliga jag och äter med god aptit. Jag blir kvar i stallet några timmar till för att se så att allt är lugnt.
 
Så nu efter dialog med veterinär tror vi att det är någonting med kisseriet som inte har fungerat som det ska, behandling är insatt och sedan dess har det *peppar peppar* inte varit några fler attacker. Så jag hoppas vi har satt tummen på vad som stör honom och att det nu håller på att släppa.
 
Men det blir ju ingen start till helgen heller, även om det just nu inte känns som hela världen är det samtidigt så tråkigt, men jag lovar när vi är igång igen ska jag njuta till fullo av varenda varenda pass jag får i sadeln för man vet aldrig när det blir trassel nästa gång.