Börjar se lite ljus i tunneln!

Slutet på förra året och början på detta har verkligen varit tufft.
Jag har inte alls känt igen mig själv och ingenting har känts roligt eller inspirerande och jag har mest krigat mig igenom dagarna.
 
Men nu börjar det kännas lättare igen, jag tror det både beror på att ljuset kommer tillbaka, att våren nalkas och att jag faktiskt har fått sörja Romeo ordentligt. Det har ju hängt över mig väldigt länge och även om jag är otroligt ledsen fortfarande känns det ändå som att det går lättare och lättare att andas.
 
Ivan är en magisk liten kompis, han tuffar på och har energi så det räcker till hela grannskapet men är ändå så snäll. Han har fått vila nu i en vecka pga ett skavsår som placerat sig väldigt olämpligt och har varit mer i luften än på backen de senaste dagarna men idag då jag klättrade upp var han super pigg men SÅ snäll. Vi håller som bäst på att ladda för tävlingssägonen, nästa vecka (under förutsättning att det inte blir busväder och att skavsåret håller ihop) åker vi upp till Umeå för säsongsdebut och då ska vi även debutera i Msvc så det blir spännande och ska bli så kul :D
 
Sen har jag äntligen kommit igång med min träning igen och kör ca 3 pass/vecka just nu. Vilket känns så bra och jag mår så himla mycket bättre av det. Så märkligt bara att kroppen inte minns det när man ligger där i soffan och det är så himla tungt att komma iväg ;)
 
Dags för lite nya bilder tror jag visst, börjar bli tjatigt med dom få jag har på Ivan :D

Kommentera här: