Härliga helg!

Lördagen började med en sovmorgon, jag släpper ju ut hästar 6 dagar i veckan men just lördagar försöker jag så långt det går att hålla mer eller mindre obokade fram till lunch.
 
Efter långfrukost klädde vi på oss och tog med hunden för en promenad och i samma veva ge hästarna lunch, väl hemma insåg vi att vi inte kunde vara inne då vädret var helt underbart så vi svidade om till skidor och tog oss ut i skogen. Jag är verkligen en solskidare och en sollöpare för den sakens skull. Jag älskar verkligen när det som i lördags är lagom kallt, fina spår, strålande sol och fåglar som kvittrar. Då skulle jag kunna vara ute hur länge som helst, precis samma är det med löpningen.
Så 8 km skidade vi oss runt innan vi landade hemma för en sen lunch och en kopp kaffe.
 
 
Kvällen spenderade vi sen framför Melodifestivalen ätandes musslor med pommes frites och fruktsallad.
 
 
Söndag klev jag upp tidigt för att släppa ut hästarna, blev ju ingen ridning då Ivan vilade sitt skavsår. Skulle istället haft lektion för Ingrid men Rutger hade lyckats trampa sig lite i hagen så istället blev det frukost framför tvn med Thomas. Passade på att städa och tvätta och sånt där annat man inte riktigt hinner med på vardagarna och Thomas installerade transportkameran i nya bilen så den är redo inför helgens tävlingstur.
 
Svidade om och åkte upp till gymmet, jag har bytt gym inför iår och är väldigt väldigt nöjd med mitt val. Super fräscht, känns lyxigt och framför allt väldigt lite folk där samma tider som mig :)
 
 
Åkte och tog in hästarna och sötnöten Ivan ville helst att vi skulle hitta på något kul, inte helt lätt att få honom att ta det lugnt :)
 
 
Kvällen spenderades sedan med middag i soffan framför en serie.
 
En super härlig helg, det enda som skvade var väl Ivans skavsår :)

Kommentera här: