Dags för lite uppdatering igen tror jag visst..

Herregud vad fort tiden går och vad dålig jag är på att blogga.
Jag är ju ganska duktig på att uppdatera Instagram med bilder och små filmklipp men det blir ju inte alls samma sak.
 
Så var börjar vi, Ivan har varit i väg och gjort säsongens första tävlingar så vi startar med uppdatering om tävlingen i Hudiksvall.
 
Vi åkte ner över dagen för att starta en Msvc:1, jag hade turen att få med mig Fia som vi plockade upp i Sundsvall på vägen. Himmel vad skönt det är att åka med en häst som står still i transporten och som faktiskt kan stå där en stund och nöjd äta hö när man kommer fram. Guldstjärna till honom redan där.
 
Han hade veckan innan lagt i någon extra växel och varit så fruktansvärt pigg så jag var lite rädd att det skulle koka över när vi kom bort, men inte då. Han kändes riktigt avspänd och fin på framridningen. Hudik har ju, när tävlingen går inomhus riktigt bra med plats för framridning, vilket uppskattas av Ivan.
 
Väl inne på banan är han stencool och tittar inte på någonting, guldstjärna igen.
Travprogrammet blir dock sådär, han blir lite låg och jag vågar inte riktigt sätta max tryck. Han har ju dock så bra skritt och galopp så det väger upp en hel del. Vi gjorde egentligen hela programmet utan några stora missar och jag var så nöjd med honom då vi kom ut.
 
över 63% och första kvalet till Msvb fixat i debuten. Fina, duktiga lilla häst.
 
 

Kommentera här: