Tävling på Kungsnäs dag 2 Msvc:1

Dag 2 startade rysligt tidigt. 06.20 lastade vi och innan dess hade jag släppt ut hästar, tycker det är himla viktigt att dom får gå ut som vanligt om så bara för en liten stund, mockat och försökt göra oss tävlingsfina på nytt.
 
Framme på Kungsnäs ganska precis en timme senare och valde även idag att rida fram utomhus. Tyvärr var det fler som insett det och de var lite stökigt ett tag, trots att jag bad de andra snällt att inte rida upp så nära bakom. Så vi gick in de sista minutrarna och skrittade där istället.
 
Idag var Ivan lika bra i traven som gårdagen men ännu bättre i galoppen. Vi hade egentligen inga stora missar men lite små saker här och var som kan bli bättre. Men jag var så himla nöjd med honom då vi skrittade ut efteråt. Tänk att vi tagit oss såhär långt på så kort tid.
 
Över 69% red vi ihop och det räckte i dag till en tredjeplacering.
 
Nu blir det två dagars semster med promenad och massa rykt sedan laddar vi om inför lördag då vi ska rida ytterligare en msvc:1 denna gång på hemmaplan.
Sedan ska Ivan få minst en veckas semster till innan vi laddar om för tävlingarna i Hudiksvall första helgen i juni.
 
Därefter blir det tävlingpaus och träningsfokus. För då ska vi bli starkare och läsa oss byta ordentligt så vi kan få vara med och rida msvb till hösten.
Tjoho!
 
 

Kommentera här: