En rolig helg att se fram emot.

Man får försöka lysa upp det här gråa, trista, regniga vädret så gott man kan.
Jag har under november och december försökt hitta en fin balans av att boka in sånt som ger mig energi och att faktiskt lite "gå i ide" för att orka.
 
Jag blir extremt påverkad av när det är mörkt så stor del av dygnet och redan runt 19 på kvällarna känns det oftast som att jag har grus under ögonlocken och bara väntar på att få gå och lägga mig. Vissa kvällar ger jag efter för detta, för höjden av lyx är ju ändå att få krypa ner under täcket med några tända ljus och antingen se ett avsnitt av sin favorit serie eller läsa några kapitel innan man slår igen ögonen och vissa kvällar bokar jag in sånt som ger mig lite energi trots mörkret.
 
Tänker att vi såhär på torsdagkväll tittar lite på hur helgen kommer att se ut.
Vi börjar storslaget med julfest tillsammans med Thomas jobb, glitterklännig och klackar på, trerättersmiddag och liveband. 

Lördagen hoppas jag börjar i sakta mak där planen förutom att rida och göra stallet är faktiskt att tjuvstarta advents/julpyntandet. Det får man om man är bortrest hela adventshelgen. 
 
Söndagen börjar med tidigt stallfix och ridning av båda pojkarna, sedan tror jag visst att Ingrid och jag ska planera säsongen 2020. Blir spännande att se hur vi får ihop all logistik och efter det tänkte jag att jag skulle dela med mig lite av målen för nästa år.
 
Som grädde på moset är dessutom en av mina bästa vänner hemma en sväng ifrån Barcelona där hon numera bor till vardags, så jag hoppas hinna ses, kramas och få lite energi av henne i helgen också!
 
 
 

Kommentera här: