Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Men det känns viktigt att dela med sig av dessa dagar också, det är inte alltid guld och gröna skogar som det ibland lätt blir på sociala medier.
 
I lördags åkte vi på ett rejält bakslag med hanteringen av Shamrock och jag var väldigt ledsen. Hängde garanterat ihop med att han fått ta det lugnt i två dagar efter vaccineringen. 
Försöker just nu hitta nya vägar och lösningar på det så vi får se var vi hamnar. Jag lovar att dela med mig mer när och om det blir lite mer på väg.
 
Det hela blev inte bättre av att han i söndag, samma här han hade fått tagit det lugnt på grund av vaccineringen, var helt spooky. Det var en del som var på gång i ridhuset och jag vet inte om det var det + lugna dagar + all is som är i hagen som gjorde att det totalt kokade över. Så istället för ett ridpass fick vi gå in i lilla ridhuset och longera ett bra tag, både för att jag inte kände för att sitta upp när han var sån men också för att inte störa dom andra som skulle träna. 
Och herregud vad han flög omkring, efter ett tag lugnade han dock ner sig och jag kunde sitta upp och rida. 
 
Idag var han sitt vanliga snälla jag och det kanske helt enkelt bara var en urladdning som behövdes. Inte lätt då det just nu bara är is och jag antar att dom rör sig bra mycket mindre än vanligt.
 
 

Kommentera här: