Min helg i bilder

I fredags morse, eller ja det blev ju mer förmiddag innan jag hade ridit klart pojkarna hemma. Hoppade jag och lillasyrran in i bilen och åkte ner till mamma och Marc i Stockholm för en riktig myshelg.
 
Tänkte att ni skulle få hänga med, med hjälp av lite bilder.
 
Vi var framme vid 14.30 och mamma hade lagat en super god lättare lunch. Vi började med en promenad till affären för att köpa allt gott vi kunde komma på (läs massa bär) till helgfrukosten.
Sedan satt vi mest och surrade innan vi packade in oss i bilen och åkte bort till Täby Kyrkby för middag.
 
Über god mat som jag tyvärr inte lyckades få med på bild. Vi åt alla torsk som riktigt smälte på tungan, till efterätt åt jag en ljummen brownie med en kula kaffe & Baileys glass. Ja ni hör ju, dödligt gott.
Sedan rullade vi hemåt och mer eller mindre stupade i säng. 
 
Lördag morgon började med kaffeleverans i sängen.
Långfrukost med allt gott vi köpt dagen innan och en massa snack såklart, det tar som aldrig slut på samtalsämnen när vi väl sätter igång.
 
Vädret var inte tipp topp så vi bestämde oss för att traska bort till gallerian och börja dagen där.
Det blev lite shopping, bland annat bytte jag ut mina älskade airmax som nu verkligen trillat ihop efter 7 år tillsammans. Även mina träningsskor med ungefär samma livslängd fick en uppdatering. 
Eftersom jag har problemen med mina fötter känns det extra viktigt att ha riktigt bra skor.
 
Blev ju självklart lite bebisshoppning också eftersom det nu bara dröjer ca 6 veckor innan den nya familjemedlemmen tittar ut <3 
 
Lunch dags och vi parkerade oss på STIGEN, så himla gott, tunnbrödrulle med rökt lax blev det för mig, tillsammans med hjortron mojito och chokladbakelser. Är det lördag så är det :D 
 
 
Klockan 15 hade mamma lyckats haffa biljetter till musikalen Häxorna på Eastwick, så himla bra!
 
 
Avslutade denna underbara lördag med träningspass, musslor och melodifestival.
Kan det bli bättre? 
 
 
Söndagen vaknade vi med kaffeleverans i sängen igen, åt frukost länge och packade sedan ihop och började rulla hemåt. Det var väldigt skönt att vara ute i så god tid för vissa delar av vägen stod kön helt stilla då en hel hop familjet var på väg mot fjällen och sportlov.
 
Så tacksam för den här helgen, underbart sällskap, massa god mat och ny laddade batterier.
 
TACK <3

Kommentera här: