En härlig söndag

Började dagen med ridning av båda pojkarna, Ivan såg spöken redan på stallgången och tyvärr sitter det gärna kvar i hans kropp då. Här blir jag lite less på mig själv, att det ska vara så svårt att lära sig att dessa dagar ska jag backa bandet och bara jogga. Så svårt när man vill så mycket.

Shaggy kändes fin, bad om lite till i traven och då blir det lite knöligt på vägen med nått steg här och där glimtar han till, bara att fortsätta jobba på.

Åkte ner en sväng på stan och drack kaffe och surrade i några timmar med min älskade Melinda som var hemma i stan några dagar. Måste boka en resa och åka ner för att hälsa på henne.

Jag och Thomas var dessutom iväg och styrketränade. Så kul att få sällskap av honom, kändes riktigt bra och nytt pb i knäböj och en rackarns massa träningsvärk bjöds de på.  

Ikväll har vi (läs Thomas) lagat en riktigt god laxgryta med linser, jag har somnat i soffan, som vanligt och det är dags att krypa i säng. Tacksam över en extra helgdag imorgon som, som vanligt börjar i stallet. 

(null)

Kommentera här: