Veckan som kommer

Måndag igen och helgen gick som vanligt himla fort. Den har varit extremt lugn, vilket jag uppskattar såhär off season men.. Nu längtar jag tills tävlingarna drar igång igen.
 
Jag har ändå hunnit med två riktigt bra träningspass och ett bra pass på Shaggy. Ivan har sin vila just nu, han har ju tuffat på och gått sedan i juli och dessutom utvecklats så otroligt mycket. Så han har nu en lugnare period på 2 veckor innan vi sätter igång igen. Som jag längtar upp i sadeln på honom igen, en vecka kvar.
 
Men om vi tittar framåt på veckan som kommer är det en rätt vanlig vecka, med träning, jobb, ridning och lite lektioner.
 
På måndagar jobbar jag kväll och det är extremt lyxigt att få starta veckan med lite längre sovmorgon (kliver upp runt 06.00 på måndagar) hinna rida och fixa stallet i lugn och ro och dessutom äta frukost framför nyhetsmorgon innan det är dags att åka till jobbet.
 
I övrigt är planen att hinna med egen träning tisdag, onsdag, torsdag och helgen. Ska försöka få till en lika bra mix som förra veckan. 
 
Shaggy gick ett bra pass nu imorse så han ska skritta imorgon, gå träning för Ingrid på onsdag, joggas på torsdag, gå ett dressyrpass fredag och söndag och vila på lördag.
 
Ivan vilar denna vecka ut och ska smygas igång igen på söndag. 
 
Annars som sagt jobb och hålla ett gäng träningar på schemat. Får se hur vädret ser ut till helgen, är det fint är jag sugen på att ta mig ut i skogen. 
 
Hoppas ni alla får en fin vecka!
 

Kommentera här: