En måndag helt i min smak!

Har det oförskämt bra här nere och försöker verkligen njuta av nuet! Går emellan att vara tok inspirerad till att blir snudd på frustrerad då jag vill så mycket och det i min vardag i bland känns som att det är så långt härifrån. 

Men åter till dagen, startade med träning för Lotta, Ivan kändes så fräsch och fin och det fanns inte en tillstymmelse till att märka att han rest i två dagar. Tacksamt! Idag tog vi det ändå rätt lugnt, jobbade mest med övergångar och tempoväxlingar, även lite byten där han gjorde alla till vänster riktigt fina och de till höger var några riktigt fina och några med skutt. Så kul att vara igång och jag ser verkligen fram emot resten av veckan!

Är också otroligt imponerad av Ivan som tar allting så bra, är så lättsam att ha med sig och finner sig i såväl lång resa, som ny box, omgivning och hage. 

Resten av förmiddagen satt jag vända i ridhuset innan vi åt lunch tillsammans hela gänget som Lotta lagat. Så gott!

På eftermiddagen blev det lite pyssel med Ivan och även en lång promenad/joggtur i dom fina omgivningarna för att reka igång kroppen som fortfarande känns lite seg efter allt stillasittande. 

Lagat middag, duschat och nu ligger jag faktiskt i sängen och läser. 

Ser redan fram emot morgondagen, underbar semester och jag är faktiskt rätt stolt över mig själv som med relativt kort varsel packade in mig och hästen och åkte hit<3 

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: