Världens bästa Ivan

I går var det alltså äntligen dags för säsongspremiären. Ivan fick åka med till Matfors, han har ju inte tävlat på över ett år. Så mitt mål var att han skulle få en bra upplevelse, att han inte skulle bli rädd och stressad på framridningen och att vi skulle ta oss över 62%

Han var super cool i stallet och stod och sov medan jag knoppade, jag var faktiskt lite nervös och kände mig väldigt ringrostig. Han stegade rätt in i transporten och stod som ett ljus hela vägen, så skönt efter alla turer med Romeo.

Vi var framme i god tid och hann se oss omkring innan det var dags att lasta ur, jag hade turen att få med mig Fia. Så himla roligt, även Ingrid tävlade och hade Sussie med sig dessutom mötte vi upp Sandra som startade msvc på plats, så kul. 

Jag fick otroligt bra hjälp av Lotta, guidning på framridningen som Ivan skötte så otroligt bra, var ändå ganska många hästar på liten yta och han blev inte alls rädd.

Väl inne på banan blev han lite spänd och började knorra lite på bettet. Vi debuterade alltså msvb och han gjorde det riktigt bra! Vi missade det svåra bytet men annars hade vi inga riktiga missar. Jag är super nöjd med Ivan men lite missnöjd med min egna ridning i traven där jag blev lite klämmig med benen. Direkt jag kom ut ifrån banan fick jag Lotta i örat igen som sett ritten och vi kunde stämma av. Ovärderlig hjälp!! 

Ivan skötte sig som en stjärna och vi lyckades rida ihop över 65% vilket ledde till vinst i klassen. 

Så roligt att vara igång igen, så stolt över Ivan och otroligt tacksam till alla jag har runt omkring mig som hjälper, stöttar och gör tävlingsdagar och ja även andra dagar så mycket roligare :-) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: