Inställd tävling

Tråkigt nog fick vi beskedet igår kväll att Umeå ställer in sin tävling i helgen pga Corona situationen. Fullt förståligt men ändå så trist när man laddat och tränat för detta. 

Men det är bara gilla läget, träna vidare och förhoppningvis ser läget bättre ut i april då det är dags för nästa start. 

Grabbarna har känts fina hela veckan, Ivan har fått lite byteshysteri igen. Säkert för att tävlingen närmat sig. Ja eller, han vet ju inte det, men jag :-) 
Så jag har några dagar backat bandet lite igen och jobbar bara med rakriktning, avspändhet och att han ska vara framme för skänkeln och direkt blir han så mycket bättre. Men tänk vad lätt det är att slarva med och glömma bort då jakten på den perfekta rörelsen liksom tar över. Så viktigt att påminna sig. 

Shaggy har varit super, speciellt imorse. Vi jobbar vidare på styrkan och att han ska trycka på jämnt bakifrån till en bra kontakt och det blir verkligen bättre och bättre helt tiden. Bytena har jag varierat och jobbat lite efter väggen igen då han har en tendens att svaja lite och det har verkligen gett resultat. Idag gjorde han en spikrak, ren och luftig serie med 5 i vart 3:e. Vi har nu anmält till msva debuten, dags att damma av fracken :-D piruetterna är en liten bit kvar på men i övrigt känns det rätt enkelt. 

(null)

Kommentera här: