Just nu?!

Jag tror vi alla går runt med overklighetskänslor just nu. Det värsta tycker jag är frustration över att inget säkert veta. Varje gång jag läser igenom nyhetssidorna är det som att jag tänker att jag vid just den här genomläsningen kommer få reda på något som berättar något om framtiden. Lika frustrerande varje gång att jag inte blir klokare. Jag skulle vilja snabbspola fram ett halvår för att det är så jobbigt med ovissheten.
 
Jag är så dålig på att inte veta, folk bunkrar och beteer sig utanför vad som är begripligt för mig. Självklart ska vi ta det här på allvar, det är en otroligt allvarlig situation men därifrån till att gripas och drivas av panik får vi inte gå. Jag läste någonstans att just nu har vi viruset och vi har oron och oron sprids så mycket snabbare än viruset.
 
Från och med den här veckan jobbar vi dessutom växelvis på kontoret och växelvis hemma. Allt för att försöka förhindra att vi alla skulle bli dåliga samtidigt.
 
Jag gör mitt bästa för att inte bli sjuk och kanske framförallt för att inte riskera att smitta någon som inte skulle klara det lika bra som jag hoppas på att göra. Jag försöker ta hand om mig själv på bästa sätt, träna, sova och äta bra. Mer kan jag inte göra just nu, mer än att vänta, göra det allra bästa av varje dag, försöka att inte oroa mig, stötta lokala företag, hjälpa mina medmänniskor och tänka efter först för att inte handla i någon slags rädsla.
 
Hoppas ni gör det ni med och att ni är mår bra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: