Hej hallå!

Som vanligt svårt att komma tillbaka efter ett långt avbrott, mycket har hänt och samtidigt ingenting alls. Men jag saknar att skriva av mig, reflektera, ha någonstans att spara träningar, övningar och känslor. Så jag bara drar igång igen.
 
Jag har haft en lite tuffare period med väldigt lite motivation och där jag varit otroligt trött. Jag tror framförallt att det berott på att jag haft alldeles för mycket på jobbet, varit stressad och på det inte riktigt hittat återhämtning då helgerna fyllts av tävling och annat skoj. Så för knappt en månad sedan drog jag i handbromsen och förra veckan började jag äntligen känna igen mig själv igen. Så otroligt skönt! 
 
Min egna träning har därför också helt legat på is ungefär en månad men sedan förra veckan har jag börjat smyga igång den igen och som jag saknat den. Jag behöver verkligen träning för att må bra men i och med att kroppen varit helt slut har det inte alls funnits utrymme till något mer än jobb och vila.
 
Hästarna är super fina just nu, både jobbar på bra och har gjort fina tävlingssäsonger som jag tänkte mig på att sammanfatta i några inlägg framöver. Har det fantastiska upplägget med två träningstider varje vecka, en för Charlotte och en för Ingrid. Så otroligt lyxigt och det känns verkligen som vi tagit stora kliv framåt med båda pojkarna denna höst. 
 
Det + lite bilder får räcka för nu, men förhoppningen är att komma igång och dela med mig av allt och ingenting igen.
 
På återseenden.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)